fbpx

able

able – Samarbejde med en af landets førende leverandører af frokostordninger 

Vi har fornøjelsen af at samarbejde med et af landets førende leverandører af frokostordninger til virksomheder. Med tilknyttede køkkener i hele landet og mere end 13.000 serveringer, er able.dk en virksomhed med stor succes og indflydelse i deres branche. Med deres nye koncept har de givet virksomheder et grønt alternativ, når det kommer til frokostordninger. 

Opgaven

I foråret 2019 indgik vi et samarbejde, da den 13 år gamle virksomhed Frokost.dk skulle kickstarte et nyt bæredygtigt koncept og derfor tage navneforandring til able. Det var en rebranding, VIGILANT skulle hjælpe med at dele, og derfor blev det vores opgave at tage kontakt til medierne og facilitere en god kommunikation.

Udfordringen

Nyheden om ables rebranding skulle ramme medierne på det helt rigtige tidspunkt. Derfor lå udfordringen i at koordinere pressemeddelelser og medier inden for en fastlagt tidsramme, så lanceringen af able blev afsløret hverken for tidligt eller for sent. Derfor krævede det god kommunikation internt og eksternt for, at historien kom ud i rette tid og i de rette medier.

Resultater

Da ables relancering gik i luften, fik VIGILANT sørget for god mediedækning i både store og mindre publikationer. Der blev opnået rigtig gode placeringer i medier som Finans, Fødevarefokus og Aalborg:NU, og kort tid efter fik VIGILANT en artikel om stifter og CEO, Martin Bjergegaard, i Børsen.