Her finder du et udvalg af de cases vi har arbejdet på

Hairlust

 

ByBrachér – Martin Brachér

Den talentfulde og fremadstormende kunstner Martin Brachér – By Brachér – er nu at finde i et portræt på Connery.dk. Et portræt der som overskriften fortæller, hvordan han gik fra militærmand til skraldemand til succesfuld kunstner. 

Freemi

I anledening af årets største shoppedag, Black Friday, havde vi fornøjelsen af at samarbejde med virksomheden Freemi. De er kendt fra Løvens hule, og havde i forbindelse med deres #AntiBla€kFriday brug for lidt opmærksomhed. Det må man i den grad sige lykkes med et interview i TV2 News og en artikel i BT.

Hairlust – Finans

Vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med det ambitiøse kærestepar, Rasmus og Sofie, som står bag virksomheden Hairlust. Deres populære kosttilskud, som vingummier er kommet på hylderne i landets 277 Matas butikker, hvilket der kom en spændende artikel i Finans ud af.

Somera – Kristian Scharling

I kølvandet på studiestart 2018, tog vi en snak med Kristian Scharling, direktør og grundlægger af Somera. Vi spurgte Kristian hvad han ligger vægt på, en langvideregående uddannelse eller erfaring. Vi fik en fin lille artikel skrevet om dette.

True Gum

GRIM 

Makeitmedia – Mikkel Gisleson

Efter en spændende snak med Mikkel Gisleson, CEO og co-founder hos Makeitmedia, fik vi Mikkel´s historie spredt over en del lokale aviser. Opgaven var at skabe en local brand awereness for Makeitmedia, hvilket lykkedes til fulde.