fbpx

Content Praktikant

Er du interesseret i PR og Kommunikation, og ønsker du at udvikle dine kompetencer blandt et ungt og ambitiøst team? Og er du en ekspert i formidling, der gør en dyd ud af at finde på intelligente og kreative vinkler? Så er det måske dig, vi skal tilbringe vores forår sammen med.

Content Praktikant

VIGILANT er et ungt bureau, der arbejder med PR og Kommunikation. Vi oplever en konstant vækst og derfor har vi mulighed for at tilbyde dig et Internship hos VIGILANT.

Med vores Internship får du mulighed for at bane vejen for din fremtidige karriere og samtidig prøve dine evner af i praksis.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Oplæring i arbejdet med PR og Kommunikation.

Eksempelvis vil du lære at skrive den perfekte pressemeddelelse.

Bredt kendskab til diverse værktøjer, som bruges i forbindelse med PR og Kommunikation.

Månedlig opkvalificering. For at bidrage til din læring afholder vi hver måned en workshop, hvor vi forsøger at give vores ansatte indblik i best-practice indenfor relevante discipliner.

Ansvar for egne opgaver og arbejdsområder. Du får en stor mængde opgaver, som du selvstændigt har ansvaret for at prioritere og nå indenfor deadline. Hvilke typer af opgaver vil udvikles i takt med din oplæring og tilsvarende vil ansvaret kun vokse løbende gennem dit Internship.

 

Hvad kan du tilbyde os?

Det er for os ikke vigtigt hvilket studie eller niveau, som du er uddannet på. Det skal i stedet være lysten, som driver værket. Hvad der dog er vigtig for os, er at du har lyst og mod på at kaste dig ud i en masse nye udfordringer, med en stejl læringskurve.

 

Ansøgningsfrist: (vi holder samtaler løbende)

Tiltrædelse: Snarest muligt

SØG STILLING