fbpx

Employer Branding

 

Effektiv Employer branding

I dag arbejder et mindretal af virksomheder med deres employer branding, hvilket burde have været et flertal. Employer branding er en vigtig del af virksomheders vækst, når det kommer til at tiltrække de dygtige og talentfulde medarbejdere før konkurrenterne. Vi mennesker stoler mere på andre mennesker end på virksomheder – hvilket er den helt store grund til at jeres virksomhed skal have sat ansigt på virksomheden. 

Employer branding er ikke kun for virksomheder med over 100 ansatte, men lige så relevant for virksomheder, der står over for at skulle ansætte deres første ansatte. Derfor er det vigtigt, at strategien på dette område er solid og gennemarbejdet, hvilket er det, som vi kan hjælpe med. Vi analyserer andre virksomheder i jeres branche, og fremhæver hvor og hvordan I kan differentiere jer bedst muligt og tiltrække de nødvendige ressourcer, der skal til for jeres fortsatte vækst.

HVAD KAN VIGILANT TILBYDE?

Vi hos VIGILANT har, som supplement til vores erfaringer gennem kommunikationsstrategier og branding, mulighed for at tilbyde en komplet strategi og eksekvering hvad angår employer branding. Hvad end I er i gang eller gerne vil i gang på dette område, tager vi hånd om jeres situation og tilpasser vores arbejde herefter.

KONTAKT OS I DAG

Så send os en uforpligtende forespørgsel på mail i feltet herunder, så vender vi retur inden for 24 timer med hvordan vi kan effektivisere jeres brug af nyhedsbreve.

Skriv dine egne pressemeddelelser

 

Gør som mere end 100 andre og hent vores populære e-bog omkring pressemeddelelser.

Hent nu