fbpx

Karriere hos Vigilant

Vi søger løbende dygtige og ambitiøse medarbejdere, som ønsker at arbejde hos Vigilant.

Hverdagen

Hos os er der en stærk følelse af fællesskab og en uformel omgangstone, hvor vi kan være frie til at være os selv. Vi har en ung dynamik og en hyggelig atmosfære med dårlige jokes ad libitum. Vi spiser frokost sammen til daglig og sørger ellers for at holde højt humør alle dage. Hos Vigilant er hverdagen uforudsigelig – på den bedste måde.

Teamwork

Vi er et småt, men sammentømret team, der går højt op i at skabe et godt fællesskab. Vi hjælper hinanden og løfter i flok, og udfører altid vores arbejde med en sjat god humor og dedikation. Som del af teamet vil dit initiativ, dit engagement og dine faglige guldkorn blive belønnet, og hos os vil der altid være plads til åbenhed, venskab og – selvfølgelig – teamwork.

Karrieremuligheder

Som ansat hos Vigilant får du ikke blot gode kollegaer, men også muligheden for faglig og personlig udvikling. Du vil blive sat overfor et væld af spændende opgaver, hvor det handler om at skabe noget godt content og sørge for, at vores kunders behov bliver opfyldt. Som nyansat vil du gennemgå et onboarding-forløb, hvor du vil blive oplært i at skrive den perfekte pressemeddelelse og andet spændende tekst. 

Vi belønner engagement og ambition, og som ansat vil du få mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden. Du vil få stor indflydelse i strategiske såvel som daglige beslutninger, og som Vigilant vokser, vil du vokse med. Så hvis du er en kreativ person, der brænder for at kreere godt content, vil du kunne nå langt i Vigilant.

 

Ledige stillinger

Content Manager (fuld tid)

Content Praktikant (Forår 2020)

Studentermedhjælper med flair for kommunikation 

Uopfordret ansøgning (Odense)

VIGILANT NEXT GEN (til den ambitiøse studerende)