fbpx

VIGILANT NEXT GEN

Har du lyst til at prøve kræfter med livet i et ungt og ambitiøst bureau?

Som studerende kan det være svært at se, hvordan ens uddannelsestid kan bruges helt konkret på en arbejdsplads. Man lærer en masse teori og skriver en masse opgaver, men hvor ofte får man i virkeligheden lov til at prøve kræfter med kommunikationsarbejde i praksis? 

Det kan du nu hos VIGILANT. Hos os går vi højt op i at give studerende muligheden for at teste deres evner inden for tekstforfatning, digital formidling og grafisk arbejde. Vi er et PR og kommunikationsbureau i Odense, hvor det vælter ind med arbejde til ivrige interesserede. Vi sørger for, at kommunikationen altid er lige i øjet for vores kunder, og her kan du være med til at hjælpe.

Vi tilbyder at være en del af vores NEXT GEN program, som vil pynte på CV’et og dermed forøge din chance for arbejde efter endt studie. Du får lov til at prøve at skrive pressemeddelelser, blogindlæg og meget andet, så du i fremtiden kan sige med stolthed, at du er en erfaren tekstforfatter. Vi har selvfølgelig et oplæringsforløb, hvor du lærer alt, hvad vi ved om kommunikation og PR, og får en udførlig introduktion til kunsten at skrive en pressemeddelelse. Du får en plads på vores kontor, hvor du kan få indsigt i virksomheden og indflydelse på strategiske såvel som daglige beslutninger. I bund og grund, så får du virksomhedsindsigt og kompetencer, du kan tage med videre i din fremtidige karriere.

Vi leder primært efter tekstforfattere, men hvis du har mod på at arbejde med online marketing og/eller grafisk arbejde, så er du selvfølgelig også velkommen til at ansøge om vores NEXT GEN program. 

Hvis du er interesseret i at udvikle dine evner, så skriv endelig til os på christian@vigilant.dk