fbpx

Nyhedsbrev

 

NYHEDSBREVE MED HØJ ROI

I har som virksomhed med garanti en masse viden og erfaring forankret internt i organisationen. Denne viden og erfaring er noget I anvender hver dag i den daglige drift. Den samme viden og erfaring kan I med fordel anvende i jeres markedsføring, herunder nærmere bestemt i et nyhedsbrev.

Hvis I udnytter jeres nyhedsbreve korrekt, vil I kunne skabe en stærk markedsføringskanal med en høj potentiel ROI. Det kan dog virke som en kompleks størrelse at arbejde med nyhedsbreve. Én ting er opsætning og udsendelse gennem et nyhedsbrevssystem, en anden er at skrive og formidle det rette budskab. Udfordringerne kan være mange og desværre betyder det, at mange virksomheder ikke udnytter denne kanal.

HVAD KAN VIGILANT TILBYDE?

 Vi hos VIGILANT har flere års erfaring med nyhedsbreve, både håndteringen af disse, men især udarbejdelsen af det rette content. Det kræver den rette strategi, samt den rette struktur, hvis I skal have succes med jeres nyhedsbreve.

KONTAKT OS I DAG

Så send os en uforpligtende forespørgsel på mail i feltet herunder, så vender vi retur inden for 24 timer med hvordan vi kan effektivisere jeres brug af nyhedsbreve.

Skriv dine egne pressemeddelelser

 

Gør som mere end 100 andre og hent vores populære e-bog omkring pressemeddelelser.

Hent nu