Passionen

BAGOM VIGILANT

Hos VIGILANT lever og ånder vi for den gode historie. Det er vores ønske at hjælpe vores kunder med at finde den gode historie i deres virksomhed.

For os handler den gode historie først og fremmest om at finde ind til kernen af hvad det er, der er særligt ved hver enkelte virksomhed. Det er et arbejde, som kræver en ny vinkel hver gang, og derfor har vi hos VIGILANT samlet et mangfoldigt team, hvor alle bidrager med forskellige styrker.

Vi har medarbejdere, der er specialiserede inden for content creation, værende det sig pressemeddelelser, SoMe-opslag eller materiale til større kampagner. Og vi har medarbejdere, hvis spidskompetence er at få formidlet kontakt til det helt rigtige medie, hvor vi kan placere den gode historie, vi sammen har skabt gennem dialog med kunden.

Fordi vi som personer spænder vidt, er vi i stand til at hjælpe din virksomhed med alle led, fra skabelse af en strategi og kernefortælling for din virksomhed til at eksekvere på den gennem en målrettet presse- og kommunikationsindsats. Vi er derfor i stand til at byde ind med vores ekspertise, uanset om din virksomhed er nystartet eller veletableret. Vi tager alle opgaver på os med samme entusiasme og stræber efter, at alle virksomheder vi snakker med, er nogen vi læser om i medierne inden længe.

Fælles for alle i VIGILANT er, at vi bruger vores individuelle styrker i en samlet indsats, der skal hjælpe din virksomhed til større og bedre synliggørelse. Vi arbejder tæt sammen, både internt og eksternt, og I vil med VIGILANT opleve et PR-bureau, som sætter ærlighed, lydhørhed og gennemsigtighed øverst i vores arbejdsproces.

Hvis du vil læse mere om at arbejde hos VIGILANT kan du på uddannelsesplatformen Studentum.dk læse mere og møde nogle af vores medarbejdere.

 

Christian Fuglsang

CEO & Co-Founder
+45 29 60 96 47
christian@vigilant.dk

Rasmus Lund

Head of Communications &  Co-Founder
+45 23 66 57 50
rasmus@vigilant.dk

Philip Larsen

Head of Client Management
philip@vigilant.dk

Thit Kaastrup

Social Media Manager
thit@vigilant.dk

Nicolai Steskow

Content Manager
nicolai@vigilant.dk