fbpx

Vi er Vigilant

vigilant, (lat. vigilans (i bøjningsform vigilant-), af vigilare våge, være vågen), opmærksom; vagtsom.

BAGOM VIGILANT

Hos Vigilant bygger vi fundamentet for god PR, markedsføring og kommunikation i byggebranchen. Vi lever og ånder for den gode historie, og det er vores ønske at hjælpe vores kunder med med både at finde den gode historie i jeres virksomhed og at hjælpe jer med at kommunikere på den bedst mulige måde.

Vigilant er et kommunikationsbureau, som gennem en årrække har hjulpet virksomheder i forskellige brancher og derigennem har fået erfaring og opnået gode resultater. Flere virksomheder har haft relation til byggebranchen, og med baggrund i det har vi valgt primært at fokusere på byggebranchen som vores primære kunder. Vi har opbygget en stor viden om de markeder, vores kunder befinder sig og opererer i, og derfor kan vi skabe de bedste resultater til netop din virksomhed.

Vi har medarbejdere, der er specialiserede inden for alt fra analyse til strategi og eksekvering. Fordi vi som medarbejdere spænder vidt, er vi i stand til at hjælpe din virksomhed med alle led; fra skabelse af en strategi og kernefortælling for din virksomhed til at eksekvere på den gennem en målrettet presse- og kommunikationsindsats. Vi er derfor i stand til at byde ind med vores ekspertise, uanset om din virksomhed er nystartet eller veletableret, og vi tager alle opgaver på os med samme entusiasme og stræber efter at skabe de bedste skræddersyede strategier og resultater til netop din virksomhed. Derudover er vi eksperter i at ramme din virksomheds tone of voice, så vi sikrer, at kommunikationen stemmer overens med din virksomheds DNA og mål.

Vi tror på, at bæredygtighed er vejen frem og har gode erfaringer med at hjælpe bæredygtige virksomheder og organisationer. Men vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe netop dig, også selvom bæredygtighed ikke fylder det store i din virksomhed.

Fælles for alle i Vigilant er, at vi bruger vores individuelle styrker i en samlet indsats, der skal hjælpe din virksomhed til større og bedre synliggørelse. Vi arbejder tæt sammen, både internt og eksternt, og I vil med Vigilant opleve et kommunikationsbureau, som sætter ærlighed, lydhørhed og gennemsigtighed øverst i vores arbejdsproces.

Hvis du vil læse mere om at arbejde hos Vigilant, kan du på uddannelsesplatformen Studentum.dk læse mere og møde nogle af vores medarbejdere.

 

Christian Fuglsang

CEO & Co-Founder
+45 29 60 96 47
christian@vigilant.dk

Rasmus Lund

Head of Communications &  Co-Founder
+45 23 66 57 50
rasmus@vigilant.dk

Philip Larsen

Head of Client Management
philip@vigilant.dk