Passionen

 

BAGOM VIGILANT

Hos VIGILANT lever og ånder vi for den gode historie. Det er vores passion og hvad, der holder vores motivation oppe. Den gode historie – eller rettere, vores gode historie – er stadig ung og endnu ikke færdigskrevet. Den er knap nok begyndt.

VIGILANT er stiftet i 2018 af to ambitiøse og unge gutter – Christian og Rasmus. Begge co-founders har tidligere stiftet bekendtskab med iværksætteri i større eller mindre omfang, og deler en stor glæde og passion ved at følge med i historierne i små som store virksomheder.

Den gode historie er ikke blot svær at skabe, den er (eller kan) også være svær at formidle. Dette vil VIGILANT gøre op med, så vi kan gøre den gode historie allemandseje. Bag alle projekter ved vi der ligger en god historie, og har du/I svært ved selv at finde den hjælper vi gerne med det. Vi er altid åbne for en snak over telefon eller i fysisk forstand over en kop kaffe, så tøv ikke med at kontakte os.

DET STÅR VI FOR

Vi har siden dag ét forsøgt at leve efter en række værdier og principper. Intet ekstraordinært, nok mere ud fra almindelig sund fornuft og empati for vores medmennesker. Vores værdier er om ikke andet nogle som vi er stolte af, og gerne fortæller om.

– Ærlighed i den forstand at vi altid er ærlige i vores holdninger og meninger.

– Lydhørhed når du som kunde eller samarbejdspartner henvender sig.

– Gennemsigtighed af vores arbejde, som resulterer i et tæt og troværdigt samarbejde.

Christian Fuglsang Pedersen

CEO & Co-Founder
+45 29 60 96 47
christian@vigilant.dk

Rasmus Lund

Head of Content & Co-Founder
+45 23 66 57 50
rasmus@vigilant.dk

Philip Larsen Firouzian

Head of Client Management
philip@vigilant.dk