fbpx

Passionen

 
Hvem er VIGILANT?

Hos VIGILANT lever og ånder vi for den gode historie. Det er vores passion og hvad, der holder vores motivation (og forretning) kørende. Den gode historie – eller rettere, vores gode historie – er stadig ung og endnu ikke færdigskrevet. Den er knap nok begyndt.

VIGILANT er stiftet i 2018 af tre ambitiøse og (forholdsvis) unge gutter: Christian, Rasmus og Philip, som grundlagde VIGILANT pga. en stor passion inden for den entreprenante verden. Alle tre stiftere har tidligere i større eller mindre omfang stiftet bekendtskab med iværksætteri, men alligevel har den helt gode historie ladet vente på sig. Vejen dertil er dog nu påbegyndt og skal udfolde sig – gennem VIGILANT.

Den gode historie er ikke blot svær at skabe, den er (eller kan) også være svær at formidle. Dette vil VIGILANT gøre op med, så vi kan gøre den gode historie allemandseje.

Det står vi for

Vi har siden dag ét forsøgt at leve efter en række værdier og principper. Intet ekstraordinært, nok mere ud fra almindelig sund fornuft og empati for vores medmennesker. Det er om ikke andet nogle værdier, som vi er stolte af.

– Ærlighed

– Lydhørhed 

– Gennemsigtighed

Christian Fuglsang Pedersen

CEO & Co-Founder
+45 29609647
christian@vigilant.dk

Rasmus Lund

Head of Content & Co-Founder
+45 23665750
rasmus@vigilant.dk

Philip Larsen Firouzian

Head of Client Management & Co-Founder
+45 53534496
philip@vigilant.dk