fbpx

Presse

Erhverv+ Fyn – 30 Juni 2019

Vigilant nævnes i tillægsavisen Erhverv+, drevet af Fyens Stiftstidende. Artiklen er udkommet for at fortælle om Vigilant som værende et bæredygtigt PR- og kommunikationsbureau, og hvordan vi praktiserer bæredygtighed i vores hverdag.

Artiklen kan læses her på side 25 i Erhverv+ og Fyens.dk

Bureau.dk – 14. Maj 2019

Vigilant skriver i et blogindlæg til Bureau.dk, hvordan man bliver bedre og mere overbevisende i sin kontakttagen til journalisterne.

Blogindlægget kan læses på Bureau.dk 

Nordfyns Erhverv og Turisme – 3. April 2019

Vigilant er en del Nordfyns Erhverv og Turisme, som giver mange spændende muligheder for at møde store såvel som små virksomheder på Nordfyn. Efter et par måneder i Erhvervsnetværket er der kommet dette lille skriv ud.

Indlæg kan læses online på Nordfyns Erhverv og Turisme

IVÆKST Bloggen – 29. Marts 2019

Christian Fuglsang forklarer i et blogindlæg på IVÆKST Bloggen, hvorfor digital PR bør være en væsentlig del af din markedsføring, samt hvordan man sætter mål for sin indsats med PR.

Blogindlægget kan læses her på IVÆKST Bloggen

Lokalavisen Nordvest – 5. Februar 2019

Vigilant omtales i Lokalavisen Nordvest, hvor den ene af stifterne er opvokset. Det fremgår fint, hvordan vi som PR-bureau altid er på jagt efter den gode historie, og det vil vi blive ved med.

Artiklen kan læses i Lokalavisen Nordvest

SkibhusAvisen – 22. Januar 2019

Vigilant omtales på forsiden af SkibhusAvisen, hvor der forklares, hvordan vi hjælper virksomhederne ud i rampelyset. Det er blevet til denne fine artikel.

Artiklen kan læses online her i SkibhusAvisen

IVÆRKSÆTTEREN – Januar 2019

Christian Fuglsang bidrager til magasinet IVÆRKSÆTTEREN med en guide, som er blevet trykt til inspiration for de mange virksomheder, der har interesse i et par råd til deres PR-strategi.

De 4 råd kan læses i IVÆRKSÆTTEREN her på side 16

Ugeavisen Odense – 18. December 2018

Vigilants debut i medierne skulle vise sig at være i Ugeavisen Odense lige op til jul i 2018. Her fik vi muligheden for at fortælle om åbningen af vores PR-bureau i Odense, og hvilke målsætninger der ligger os for fremtiden.

Artiklen kan læses her i Ugeavisen Odense

BIZZUP – 17. December 2018

Vigilant deler en artikel med 5 tips til pressemeddelelser til inspiration til de virksomheder, der arbejder med pressemateriale internt.

Artiklen kan læses her på BIZZUP.dk

 IVÆKST Bloggen – 7. December 2018

Christian Fuglsang forklarer i et blogindlæg på IVÆKST Bloggen, hvordan kontakten til medierne skal håndteres for størst sandsynlighed for succes.

Blogindlægget kan læses her på IVÆKST Bloggen

 IVÆKST Bloggen – 21. Oktober 2018

Christian Fuglsang giver i et blogindlæg på IVÆKST Bloggen 4 gode råd til at fastlægge og håndtere en succesfuld PR-strategi. Det er selvfølgelig værd at understrege, at strategier er forskellige fra virksomhed til virksomhed, og dette kun er erfaringer, vi har gjort os i vores arbejde med PR.

Blogindlægget kan læses her på IVÆKST Bloggen

Hey Loyalty – 21. September 2018

Vigilant bidrager med et gæsteblogindlæg om, hvordan e-købmænd kan øge deres onlinesalg med PR. Indlægget er skrevet således, at man kan gå direkte i gang med at søge efter medieomtale efterfølgende.

Læs gæsteblogindlægget her på HeyLoyalty.com

Bureau.dk – 7. September 2018

Vigilant skriver i et blogindlæg til Bureau.dk, hvordan man skriver en god pressemeddelelse, og hvordan man efterfølgende kan bruge den på de sociale medier.

Blogindlægget kan læses her på Bureau.dk

Omfi – 7. September 2018

Vigilant har i Omfi fået lov at bidrage med en artikel om den lidt mere traditionelle markedsføringsaktivitet, nemlig pressemeddelelsen. Her gives blandt andet 5 tips til at skrive den perfekte pressemeddelelse, som vil bidrage til mere succes i sin søgen efter medieomtale.

Artiklen kan læses her på Omfi.dk