fbpx

Presseomtale

 

PRESSEMEDDELELSER MED KVALITET

Den mest effektive måde du og din virksomhed kan kommunikere nyheder og budskaber ud på er ved at gøre flittigt brug af professionelle pressemeddelelser. De er med til at skabe indsigt i din virksomhed så du udadtil fremstår professionel og troværdig for potentielle kunder og samarbejdspartnere.

At varetage kommunikationen internt er for mange virksomheder ressourcekrævende og kan ofte have udfordringer med sig. Udfordringerne opstår når man internt i en virksomhed glemmer at dem man kommunikere til eksternt ikke har den samme indsigt i virksomheden Det resulterer i at læserne ikke bliver grebet på samme måde af nyheden eller budskabet, end hvis pressemeddelelsen var skrevet med et “eksternt syn”.

HVAD KAN VIGILANT TILBYDE?

 Vi hos VIGILANT har stor erfaring med at løfte virksomheders eksterne kommunikation til et nyt niveau ved at komme med et eksternt syn på kommunikationsstrategien. Vi har et team bestående af dygtige og erfarne tekstnørder, med mange års erfaring, som sikrer at I hver gang modtager det professionelle arbejde, som netop jeres brand fortjener.

Så har I brug for professionelle pressemeddelelser, men mangler ressourcerne til at producere journalistisk troværdige tekster?

KONTAKT OS I DAG

Så send os en uforpligtende forespørgsel på mail i feltet herunder, så vender vi retur inden for 24 timer med hvordan vi kan løfte jeres opgave og løse jeres behov for succesfuld kommunikation.

Skriv jeres egne pressemeddelelser

 

Gør som mere end 100 andre og hent vores populære e-bog omkring pressemeddelelser.

Hent nu