fbpx

Presserum

PROFESSIONELT PRESSERUM

I stort set alle virksomheder, store som små, skabes der ofte nye og spændende historier. De fleste virksomheder ser dog ikke nødvendigvis disse historier og de ser dem ikke nødvendigvis som relevante nyheder. Det er dog en skam og en fejl. Stort set alle virksomheder har en række interessenter, som finder virksomheden og deres nyheder relevante. Disse interessenter (herunder medier) kan med fordel få nyheder fra virksomheden leveret i et let og simpelt presserum.

Et presserum er nemlig ikke kun for store organisationer, men kan anvendes af alle og der ligger en kæmpe værdi i at have et veludført presserum. Et presserum skaber som udgangspunkt en gennemsigtighed og en troværdighed overfor bl.a. jeres kunder. Dermed er et presserum ofte en meget værdifuld måde at differentiere jer fra jeres konkurrenter.

HVAD KAN VIGILANT TILBYDE?

Vi hos VIGILANT har stor erfaring med opsætning og vedligeholdelse af presserum. Hvis et presserum skal give mest mulig værdi, kræver det en klar strategi, samt et kontinuerligt flow af nye historier. Dette håndterer vi som en ekstern “kommunikationsafdeling” for flere kunder.

KONTAKT OS I DAG

Så send os en uforpligtende forespørgsel på mail i feltet herunder, så vender vi retur inden for 24 timer med hvordan vi kan sikre jer det presserum i drømmer om.

Skriv jeres egne pressemeddelelser

 

Gør som mere end 100 andre og hent vores populære e-bog omkring pressemeddelelser.

Hent nu