fbpx

Almenr

Almenr er Danmarks største medlemsorganisation for bofællesskaber. Det er en spændende organisation, som skaber samfund i landsbyskalaer. Her er der plads til boligfællesskaber i alle former, hvilket skal skabe et mere mangfoldigt, bæredygtigt og socialt ejendomsmarked. Almenr er i stor udvikling og har landsbyer fordelt i Jylland, på Sjælland og i Sverige og har flere i støbeskeen.

Opgaven

Almenr skulle holde åbent hus for deres boligfællesskab Lynghøj i Aalborg og Westerbygård i Kolding. De ville skabe noget opmærksomhed om arrangementerne for at tiltrække folk og ville derfor gerne have omtale i den lokale presse i nærområderne.

Udfordringen

Almenr er et helt specielt projekt med en tydelig vision, ånd og tone of voice, og udfordringen for os var derfor, at vores kommunikationsmateriale skulle afspejle organisationen og ramme ånden. Vi skulle derudover ramme en meget bred målgruppe, da bofællesskaberne er for mennesker i alle aldre og med alle baggrunde.

Resultatet

I dialog med Almenr fik vi skabt pressemateriale, som afspejlede Almenrs ånd og vision, og historierne fik meget lokal presseomtale både i Trekantsområdet og i Aalborg.