fbpx

KOMPROMENT

KOMPROMENT er en succesrig virksomhed leverer produkter inden for tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl. De har en spændende profil og går ind for, at byggeprojekter og -materialer skal være bæredygtige – faktisk i en så stor grad, at de er Cradle-to-cradle certificeret (C2C) på sølvniveau.

Opgaven

KOMPROMENT skulle have en produkttekst i et internationalt magasin. Det var en hasteopgave, som skulle være af god kvalitet og sendes til magasinet rettidigt. 

Udfordringen

Opgaven skulle udføres hurtigt, og vi skulle samtidig nå at spore os ind på virksomhedens tone of voice på meget kort tid, så vi kunne formulere den faglige viden til målgruppen. Det var derfor vigtigt, at vi havde hurtig og transparent kommunikation med KOMPROMENT, så vi kunne eksekvere hurtigt.

Resultatet
Vi leverede den efterspurgte tekst og fik inkluderet en masse relevant viden i en intuitiv opbygning. Teksten blev leveret på meget kort tid og er et godt eksempel på, at vi hos Vigilant formår at eksekvere og levere materiale af høj kvalitet tilpasset til netop din målgruppe.