fbpx

LITE

LITE er en virksomhed, som leverer komplette belysningsløsninger i LED til indendørs og udendørs brug. Det er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskaber i Sverige, Norge og Kina. Det er en spændende virksomhed, som gennem deres innovative og miljørigtige belysningsprodukter tænker i bæredygtighed og miljø.

Opgaven

LITE skulle lægge hus til Climathon, som er en konkurrence, som skal engagere og inddrage studerende til at finde nye og innovative løsninger, som skal gøre alle grønnere i fremtiden. LITE ville derfor skabe omtale for at kunne tiltrække studerende fra AAU og UCL Nordjylland, som skulle deltage. Konkurrencen skulle afholdes i LITEs nye showroom, og de ville i samme forbindelse vise det frem.

Udfordringen

Climathon, LITE og energiklyngen House of Energy, som havde trukket konkurrencen til Danmark, skulle alle koordineres og nævnes i pressemeddelelsen. En anden udfordring var, at konkurrencen og placeringerne skulle være lokalt forankrede i lokale medier, hvilket generelt gør, at der er færre potentielle placeringer at lave. Konkurrencen fandt også sted i Esbjerg og København, og vi måtte derfor sikre, at vi var først og bedst i forhold til at få konkurrencen i de landsdækkende medier.

Resultatet

Vi fik skaffet LITE 11 placeringer i både landsdækkende og regionale medier på både tryk og i radio. Her kan vi blandt andet nævne P4 Nordjylland, TV2 Nord og Energy Supply.

Læs mere om LITE her.