Vi kan også hjælpe dig. Se her hvordan.

l

Pressemeddelelser

Få hjælp til at skrive troværdige tekster med høj journalistisk kvalitet 

Nyhedsbreve

Få hjælp til at skrive professionelle nyhedsbreve til jeres målgruppe

Presseomtale

Få hjælp til at skabe presseomtale for dit budskab 

Sociale Medier

Få hjælp til håndtering af sociale medier og connect med din målgruppe

v

Presserum

Få et professionelt presserum, der konstant holder dine interessenter up to date

Kommunikation

Få hjælp til jeres kommunikation på et mere strategisk niveau

Workshop. Vi tilbyder afvikling af workshops. Her berører vi bl.a. hvordan du skriver en pressemeddelelse, samt hvordan du kommunikerer med medier og journalister. Læs mere om de forskellige workshops vi tilbyder her

Ofte stillede spørgsmål

Vi bliver ofte stillet en række spørgsmål angående vores service. Vi har samlet de mest stillede herunder. Måske kan det være afklarende for dig.

Hvad er det helt nøjagtigt I hjælper med?

Vi arbejder med PR og kommunikation. Det betyder, at vi arbejder på to fronter. Vi skaber relevant presseomtale (pressemeddelelser) for vores kunder, og vi arbejder ligeledes mere strategisk med deres kommunikation. Det betyder, at vi analyserer, hvor og hvordan de bør håndtere deres kommunikation.

Kan I sikre at vi kommer i det medie, vi ønsker?

Kort sagt nej. Det kan vi ikke garantere, men vi kan love, at vi gør alt, hvad vi kan, for at det lykkes. Vi tror så meget på vores egne evner, at du ikke betaler, hvis vi ikke lykkes. Vi aftaler sammen en prioriteret liste med medier, som er udarbejdet efter hvor vi finder netop jeres målgruppe.

Hvad koster I?

Det klassiske spørgsmål! Vi har en timepris på 750 DKK. Vi forsøger dog altid at udforme vores services og dermed priser individuelt, fra kunde til kunde og derfor er det mildest talt umuligt at sætte en fast “produktpris”.

Hvis du har et behov til en service hvor prisen ikke fremgår, så tag fat i os og vi finder sammen den pris der passer til dit behov.

Hvornår bliver vi publiceret i det ønskede medie?

Først og fremmest skal vi sikre, at I kommer i det rette medie. Den interne proces hos os tager ikke lang tid – ofte kun et par dage. Derefter skal vi kontakte den/de rette journalister, som skal have pressemeddelelsen ind på det rette tidspunkt. Dette rette tidspunkt er desværre ikke noget, vi kan kontrollere, og derved er det ude af vores hænder. Men vores arbejdsproces er gennemsigtig, så du kan løbende holde øje med vores arbejde.