fbpx

Workshop

 

EN INTERAKTIV WORKSHOP

Hvis jeres virksomhed lykkedes med at få presseomtale, vil det ofte have en uvurderlig værdi for virksomheden. Derfor er der mange virksomhed som netop kæmper om mediernes opmærksomhed og deraf er det som udgangspunkt en svær disciplin at mestre, hvis man ikke har den fornødne erfaring.

Heldigvis kan I lære denne disciplin og I kan dermed aktivt forsøge at anvende pressen til jeres fordel. Det er for mange en udfordring at spotte og definere en god historie. Altså en historie med reel nyhedsværdi, aktualitet og relevans. Desuden er det altafgørende med den rette vinkel og ligeledes vigtigt at lære, at med forskellige vinkler, kan den samme historie sprede ud til flere typer medier samtidig.  

HVAD KAN VIGILANT TILBYDE?

Vi hos VIGILANT har flere års erfaring med at afvikle workshops i adskille afskygninger for flere forskellige målgrupper. Alt fra hold bestående af få kursister, til en hal fyldt med mere end 100 unge mennesker. Desuden har vi den nødvendige erfaring med håndtering af journalister og medier og vi ved derfor hvad der skal til, for at ramme lykkedes med at få presseomtale.

KONTAKT OS I DAG

 Så send os en uforpligtende forespørgsel på mail i feltet herunder, så vender vi retur inden for 24 timer med hvordan vi kan komme og afholde en workshop tilpasset dit event.

Skriv jeres egne pressemeddelelser

 

Gør som mere end 100 andre og hent vores populære e-bog omkring pressemeddelelser.

Hent nu